Mors vila

Den första Mors vila firar snart 100 år. Nu tar vi traditionen Mors vila in i 2000-talet.

Då för snart 100 år sedan var Mors vila som tidningen Corren beskrev det ett paradis för trötta husmödrar. I en villa vid norra Järnlunden strax söder om Linköping togs två grupper om tio personer emot varje sommar för en månatlig vistelse. Syftet var att bereda vila och återhämtning för, som det sades, de som bäst behövde vila, nämligen de trötta husmödrarna.

Och just det vill vi ta vidare in i 2000-tals version. Det är ingen månatlig vistelse men ett andrum i en stressig vardag vi erbjuder här bland kullerstensbelagda och lugna gränder i Linköpings kanske mysigaste stadsdel Gamla Linköping.

I paketet som är bokningsbart onsdag till lördag ingår fika på Dahlbergs café, samt frukost på rummet. Självklart ingår också en lugn sovmorgon med utcheckning först klockan 12.

Paketet går att boka i alla våra rum, men inte via vårt bokningsformulär riktigt ännu så varmt välkommen med ett mail till info@hilmawinblads.se med information om vilket rum du önskar boka, ditt namn, önskat datum och ett mobilnummer.

Vi ser fram emot att ta emot Dig för en avkopplande övernattning.

Pris: xxxx kr

Fler paket

Prenumerera på vårt gästbrev
och bli vår hedersgäst